Pohár Kyjovské Radnice 2016

08.10.2016 21:26

Čtvrtý ročník soutěže a výstavy papírových modelů Pohár Kyjovské Radnice se uskutečnil 30.09.-01. 10. 2016 v prostorách tělocvičny DDM Kyjov. Plakát k soutěži je k dispozici ZDE, propozice soutěže ZDE.

Poprvé hostil Kyjov Mistrovství ČR v papírovém modelářství. Počasí tentokrát vyšlo výborně a tak mohli návštěvníci obdivovat jak vnitřní, tak venkovní exempláře. Z těch vnitřních to bylo několik set modelů všech kategorií, z těch vnějších pak hasičská technika HZS JMK a SDH Kyjov a Tatra 163 Jamal Bonver Dakar Project. Prodejcní premiéru si odbyla kniha Papírová archeologie 2.
 
Děkujeme všem partnerům, sponzorům, rozhodčím, soutěžícím, návštěvníkům a v neposlední řadě i prodejcům, kteří se na tuto akci dostavili a podpořili nás (DDM Kyjov, Město Kyjov, TV Slovácko, Kyjovské noviny, Hodonínský deník, Vinařství Martinek, Betexa, Firebox, p. Konopka
Leszek Góra
Jurek Wrzesień
, Leszek Góra, Jurek Wrzesień, Pavel Szostek, Ondřej Hejl, PMHT, PkGraphica, RipperWorks, Štefan Posinger, Marek Kamzík).
 
Výsledky ligových i speciálních kategorií jsou ke shlédnutí ZDE.
 

Všem vystavujícím, sponzorům, prodejcům a návštěvníkům děkujeme za účast a za zájem o pomoc a podporu akce. Všem oceněným ještě jednou gratulujeme. Doufáme, že akce byla pro všechny účastníky příjemně stráveným časem.

Galerie fotek z výstavy je ke shlédnutí na serveru papirove-modely.cz po zadání klíčového slova Kyjov.

O akci informovaly s předstihem Kyjovské noviny, Kyjovská televize a Hodonínský deník. Kyjovská televize po skončení akce odvysílala reportáž, Hodonínský deník informoval o uplynulé akci několik dní po sobě.  

 
Zpět