Pohár Kyjovské Radnice 2014

21.09.2014 00:00

Druhý ročník soutěže a výstavy papírových modelů Pohár Kyjovské Radnice se uskutečnil 12.-13. 09. 2014 v prostorách tělocvičny DDM Kyjov. Plakát k soutěži je k dispozici ZDE, propozice soutěže ZDE.

I přes značně nepříznivé počasí se podařilo překonat laťku minulého ročníku jak návštěvností, tak počtem soutěžních a výstavních modelů. Kdo se přišel podívat, mohl shlédnout bezmála 170 soutěžních modelů všech kategorií a ještě více těch výstavních.

Děkujeme všem partnerům, sponzorům, rozhodčím, soutěžícím, návštěvníkům a v neposlední řadě i prodejcům, kteří se na tuto akci dostavili a podpořili nás (Betexa, Darebacek.cz, Leszek Gora, Ondřej Hejl, Laserové doplňky RW, M.A.S.S., PMHT, PkGraphica, Rado Radevicz, RipperWorks, Spidamodels).
 
Výsledky ligových kategorií jsou ke shlédnutí ZDE. Ocenění Pohár Kyjovské Radnice si odnesli Luděk Chmela (Sturmtiger), Jiří Novák (Leopold K5 (E)) a Hernyk Stolecki (Roma). Diváckou cenu získal drak Viinturuth Tomáše Straňáka. 
 

Všem vystavujícím, sponzorům, prodejcům a návštěvníkům děkujeme za účast a za zájem o pomoc a podporu akce. Všem oceněným ještě jednou gratulujeme. Doufáme, že akce byla pro všechny účastníky příjemně stráveným časem.

Galerie fotek z výstavy je ke shlédnutí na serveru papirove-modely.cz po zadání klíčového slova Kyjov.

O akci informovaly s předstihem Kyjovské noviny (článek ZDE) a Kyjovská televize, která po skončení akce odvysílala reportáž (čas 4:41).

Zpět