Pohár Kyjovské Radnice 2017

30.09.2017 00:00

Pátý ročník soutěže a výstavy papírových modelů Pohár Kyjovské Radnice se uskutečnil 22.09.-23. 09. 2017 v prostorách tělocvičny DDM Kyjov. Plakát k soutěži je k dispozici ZDE, propozice soutěže ZDE.

Soutěž opět hostila Mistrovství ČR v papírovém modelářství, tentokrát podle nových pravidel pouze v jedné kategorii a to kategorii lodí. Deštivé dny zpestřila návštěva předlohy nového modelu vydavatelství PMHT, VAZ 2102 v úpravě pro VB. Modelů se i letos sešlo několik set.
 
Děkujeme všem partnerům, sponzorům, rozhodčím, soutěžícím, návštěvníkům a v neposlední řadě i prodejcům, kteří se na tuto akci dostavili a podpořili nás (DDM Kyjov, Město Kyjov, TV Slovácko, Kyjovské noviny, Hodonínský deník, Vinařství Martinek, Betexa, Leszek Góra
Jurek Wrzesień
, Jurek Wrzesień, Pavel Szostek, Ondřej Hejl, PMHT, Štefan Posinger).
 
Výsledky ligových i speciálních kategorií jsou ke shlédnutí  ZDE .
 

Všem vystavujícím, sponzorům, prodejcům a návštěvníkům děkujeme za účast a za zájem o pomoc a podporu akce. Všem oceněným ještě jednou gratulujeme. Doufáme, že akce byla pro všechny účastníky příjemně stráveným časem.

Galerie fotek z výstavy je ke shlédnutí na serveru papirove-modely.cz po zadání klíčového slova Kyjov.

O akci informovaly s předstihem Kyjovské noviny, Kyjovská televize a Hodonínský deník. Kyjovská televize po skončení akce odvysílala reportáž, Hodonínský deník informoval o uplynulé akci několik dní po sobě.  

 

 

Zpět