Pohár Kyjovské Radnice 2015

30.09.2015 00:00

Třetí ročník soutěže a výstavy papírových modelů Pohár Kyjovské Radnice se uskutečnil 12.-13. 09. 2014 v prostorách tělocvičny DDM Kyjov. Plakát k soutěži je k dispozici  ZDE , propozice soutěže ZDE.

Počasí opět nebylo z nejpodařenějších, na zájmu soutěžících a návštěvníků se to ale nijak negativně neprojevilo. Letošní ročník tak opět překonal ten předchozí nejen v počtu vystavených modelů. Jen soutěžních bylo tentokrát přes 230 a výstavních ještě více.
 
Hlavní náplň akce zpestřil doprovodný program promo akce Sen o Dakaru 2016 a křest knihy Romana Hrušky - Tatry Karla Lopraise. Pokřtít knihu přijel sám Karel Loprais a na nezájem si rozhodně nemohl stěžovat. 
 
Děkujeme všem partnerům, sponzorům, rozhodčím, soutěžícím, návštěvníkům a v neposlední řadě i prodejcům, kteří se na tuto akci dostavili a podpořili nás (P. Bestr, Leszek Gora a spol., Ondřej Hejl, M.A.S.S., PMHT, PkGraphica, RipperWorks, Š. Posinger, Spidamodels).
 
Výsledky ligových i speciálních kategorií jsou ke shlédnutí ZDE.
 

Všem vystavujícím, sponzorům, prodejcům a návštěvníkům děkujeme za účast a za zájem o pomoc a podporu akce. Všem oceněným ještě jednou gratulujeme. Doufáme, že akce byla pro všechny účastníky příjemně stráveným časem.

Galerie fotek z výstavy je ke shlédnutí na serveru papirove-modely.cz po zadání klíčového slova Kyjov.

O akci informovaly s předstihem Kyjovské noviny a Kyjovská televize, která po skončení akce odvysílala reportáž.

 

Zpět